Aanmelden als schrijver

Beste Postmaatjes,

We richten momenteel al onze aandacht op de Corona hulp. Dit omdat het virus helaas zorgt voor isolement en een groot gevoel van eenzaamheid.

Onze meest recente acties kunt u daarnaast vinden via de Facebook pagina van Project Postmaatje. We kunnen je hulp goed gebruiken in de strijd tegen eenzaamheid. Wil jeĀ  ook helpen?

Meld je dan aan voor onze Corona actie via deze link

Wil je een aanmelding doen voor een ontvanger of een groep ontvangers, mail ons dan op info@eefies.nl

#coronahulp

We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd!


Project Postmaatje staat of valt natuurlijk met enthousiaste deelnemers. Voel je je aangesproken door het project en wil je een bijdrage leveren als schrijver? Leuk! Meld je dan aan!

Wij vragen de schrijvers gemiddeld vier tot acht keer per jaar te schrijven (vaker mag natuurlijk altijd). Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld: voorstelpost, verjaardagspost, vakantiepost, zomaar post, een gedichtje, een mooie ansichtkaart, etc.

Mocht je als schrijver er in de praktijk achter komen dat het schrijven niet (meer) haalbaar is, vragen wij dit te melden zodat we een ander schrijfmaatje kunnen vinden voor de desbetreffende ontvanger.

Anderzijds vragen wij onze contactpersonen ons op de hoogte te houden van evt wijzigingen.

Wij proberen je zo spoedig mogelijk te koppelen aan een Postmaatje.

Ondertussen houden wij je op de hoogte via deze site, maar vooral via onze social kanalen.

Deelname aan Project Postmaatje als post-verstuurder of als post-ontvanger betekent automatisch dat u kennis hebt kunnen nemen van onze algemene voorwaarden en dat u akkoord gaat met de naleving daarvan.