Aanmelden als schrijver

Project Postmaatje staat of valt natuurlijk met enthousiaste deelnemers. Voel je je aangesproken door het project en wil je een bijdrage leveren als schrijver? Meld je dan aan!

Wij vragen de schrijvers gemiddeld vier tot acht keer per jaar te schrijven (vaker mag natuurlijk altijd). Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld: voorstelpost, verjaardagspost, vakantiepost, zomaar post, een gedichtje, een mooie ansichtkaart, etc.

Mocht je als schrijver er in de praktijk achter komen dat het schrijven niet (meer) haalbaar is, vragen wij dit te melden zodat we een ander schrijfmaatje kunnen vinden voor de desbetreffende oudere. Anderzijds vragen wij de verzorgingshuizen ons te informeren ingeval van overlijden.

Wij proberen je zo spoedig mogelijk te koppelen aan een Postmaatje. Ondertussen houden wij je op de hoogte via deze site, onze facebook pagina en de nieuwsbrief.

Deelname aan Project Postmaatje als post-verstuurder of als post-ontvanger betekent automatisch dat u kennis hebt kunnen nemen van onze algemene voorwaarden en dat u akkoord gaat met de naleving daarvan.

Wat fijn dat je interesse hebt schrijver te worden bij ons project! Helaas is er een behoorlijke wachtlijst ontstaan voor onze schrijvers, dit omdat de weg naar de doelgroep een stuk lastiger blijkt dan die naar de schrijvers. Aanmelden is wel mogelijk, maar er moet rekening worden met een wachtlijst van zeker een jaar. Mocht je het leuk vinden ons te helpen om het project meer naamsbekendheid te geven in eigen omgeving, heel graag! We hebben hiervoor informatie pakketjes welke we je graag toezenden.

Zo niet, geen probleem! Maar dan hopen we op je geduld.

Registreren als schrijver
Bezig met versturen